Kuva: Pasi Kuronen
Järjestä unohtumaton yritystilaisuus Turun linnassa
Jokainen tilaisuus on ainutlaatuinen. Turun linna tarjoaa ensiluokkaiset mahdollisuudet erilaisten yritystilaisuuksien, -juhlien ja kokousten järjestämiseen ympäri vuoden.
Monipuolinen tilavalikoima ja laadukkaat ravintolapalvelut takaavat onnistuneen yritystilaisuuden, oli kyseessä alle 30 hengen illallinen, koko päivän seminaari tai yli 300 hengen juhlat. Myös linnan ulkoalueet soveltuvat upeasti erilaisten tapahtumien areenaksi.
Turun linnassa juhlien järjestäminen on myös vaivatonta, sillä näyttävät juhlatilat eivät juuri koristeluja kaipaa ja esimerkiksi juhlapöydän kukka-asetelmat järjestyvät helposti yhteistyökumppaneidemme kautta.
Turun linnan tilat vuokraa Turun museokeskus. Ravintola- ja tapahtumapalveluista vastaa Sunborn Events. Huipputiimimme ansiosta voimme tuottaa asiakkaillemme unohtumattomia elämyksiä. Olemme käytettävissäsi ideoinnista ja suunnittelutyöstä alkaen aina tilaisuuden loppuun asti.
Ota yhteyttä, niin ammattitaitoinen tiimimme räätälöi yrityksellenne juuri toivotunlaisen tapahtuman!
Iltatilaisuudet linnassa »
Esimerkki on laskettu 100 hengen mukaan ja hinta sisältää alla olevan esimerkkimenun, juomapaketin (alkumalja, kaksi kaatoa talon viiniä ja avec kahvin kanssa), kankaiset pöytä- ja lautasliinat, pöytäkynttilät sekä hovimestarimme toiveidenne mukaisesti tekemän pöytäjärjestyksen ja kalusteiden siirron pöytäjärjestyksen mukaisesti.
Esimerkkimenu:
Hinta alkaen 102 €/hlö
Huomioithan, että hinta ei sisällä tilavuokraa ja juhlavahtimestarin palveluita. Tutustu tarkemmin tiloihin ja tilavuokriin täällä »
Turun linnan keskiaikaiset pidot »
Keskiaikaiset väen pidot ja keskiaikaiset voudin pidot
Keskiaikaiset pidot ovat elämyksellinen kokemus sekä visuaalisesti että kulinaristisesti. Keskiaikaiset pidot sijoittuvat myöhäiseen suomalaisen keskiajan ja uuden ajan välimaastoon, Juhana-herttuan aikaan vuoteen 1557. Tällöin linnaa remontoitiin ja laajennettiin merkittävästi, muun muassa linnan renessanssikerroksen juhlasalit ovat peräisin tuolta ajalta. Koska kyseessä on rahvaan juhla, ei pöydässä ole rikkoutuvia posliinilautaisia vaan ruoka nautitaan kokonaisilta ruisleiviltä tai päreiltä, jotka toimivat ruokailun lautasina. Tuohon aikaan Pohjolassa syötiin vielä sormin sekä veitsen ja lusikan avulla. Näin teemme myös linnan keskiaikaisissa pidoissa.
Renessanssijuhlat
Renessanssijuhlat Juhana-herttuan ja Katariina Jagellonican seurassa liittyvät aikaan, jolloin linnassa vietettiin loisteliasta hovielämää. Kyseessä on hoviväen juhla ja nähtävillä on monia Katariinan mukanaan tuomia eurooppalaisia hienouksia. Tuolle ajalle tyypillisesti tässäkään juhlassa ei käytetä posliinilautasia vaan lautasen virkaa toimittaa ruisleipä tai päre. Juhlaillallisen aikana saamme kuitenkin tutustua uuteen ihmeelliseen ruokailuvälineeseen – haarukkaan. Haarukkaa käytettiin renessanssiaikana vain Etelä-Euroopan hoveissa ja tämän mullistavan ihmeellisyyden Pohjolaan toi herttuatar Katariina Jagellonica.