Lounas ja kahvila

Juhana Herttuan kellari

AVOINNA

Ti-su 10–18

ARKILOUNAS

Ti-pe 11–14.30

VIIKONLOPPUISIN
UUNIPERUNA­LOUNAS

La-su 11–15

Tunnelmallinen Juhana Herttuan kellari on suosittu kahvila ja lounaspaikka Turun linnan sisäpihalla. Kellari palvelee linnan aukioloaiakoina. Arkisin meillä voit nauttia maittavaa lounasta ja viikonloppuisin herkullisen uuniperunabuffetin.

Juhana Herttuan kellari toimii myös kahvilana, jossa kannattaa ehdottomasti poiketa, sillä vitriinistämme löytyy aina makeita ja suolaisia herkkuja. Kaikki tuotteet on valmistettu alusta alkaen omassa leipomossamme. Juhana Herttuan kellariin pääsee kulkemaan päälinnan pihamaa kautta, vaikkei vierailisikaan itse Turun linnassa.

Arkilounas 12,70 €

Maittava lounas sisältää runsaan salaattipöydän, lämpimät ruoat, keiton sekä pienen makean jälkiruoan ja kahvin/teen.

Salaatti- & keittolounas 11,30 €

Sisältää runsaan salaattipöydän, keiton sekä pienen makean jälkiruoan ja kahvin/teen.

Uuniperunabuffet 14,50 €

La-su klo 11–15
Suosittu uuniperunabuffet sisältää höyryävää uuniperunaa vaihtuvilla täytteillä ja vihersalaattia sekä kahvin ja teen. Uuniperunabuffet lapsilta 6 € (4–12 v.)

TULOSSA 4.3. alkaen:
Turun linnan lauantaibrunssi 29 €

Runsas brunssi sisältää suolaisia ja makeita brunssiherkkuja buffetpöydästä, lämmin ruoka lautastarjoiluna. Brunssi 32 € (sis. lasi kuohuviiniä). Lasten brunssi 15 € (4–12 v.) tai lasten brunssi ilman pääruokaa 12 € (4–12 v.).

Lataa lounaspassi puhelimeesi

Lataa lounaspassiOlemme mukana uudessa Sunborn-lounaspassissa! Lounaspassi on ilmainen ja saat ladattua sen käyttöösi heti. Saat leiman jokaisesta ostamastasi normaalihintaisesta lounaasta. Kun sinulla on koossa kymmenen leimaa, saat puhelimeesi lounaskupongin, jolla voit lunastaa yhden normaalihintaisen lounaan mistä tahansa Sunborn-lounasravintolasta.

Lataa sovellus »

OSOITE

Linnankatu 80, 20100 Turku
Sisäänkäynti linnan sisäpihalla

TIEDUSTELUT

Myyntipalvelu, perhejuhlat
02 44 55 100
sales@sunborn.fi

Yritystilaisuudet
02 44 55 300
yritysmyynti@sunborn.fi